Nine Muses

Vad roligt att du är nyfiken på Nine Muses!

Hej! Jag heter Christoffer Lejdborg och jag är en programvarukonsult som hjälper tjänsteföretag inom finansbranchen ta fram stabila portaler (t.ex. ”mina sidor”) och integrationer som effektiviserar arbetsprocesser.

Nine Muses sköter oftast hela processen från de första tankarna: behovsanalys, planering, projektledning och teknisk utveckling för webben samt mobila enheter.

Om ni vill använda egna resurser för delar av projektet går det även bra att anlita mig som projektsamordnare. Jag ser då till att projektet snurrar på, tar kontakten med underleverantörer och stämmer av löpande att slutprodukten uppfyller era verksamhetsmål.

Du kommer alltid jobba direkt med mig. Inget outsourcas, och det finns inga mellanhänder där information kan tappas bort eller missförstås.

Tydlighet och Tillit = Inga obehagliga överraskningar

Kommunikation är A och O i tekniska projekt, och jag ser till att du alltid har full koll på projektstatus samt vad som förväntas av dig och ditt team. Varje torsdag eftermiddag får du en utförlig statusrapport, samt en tydlig att-göra-lista om något ligger på ditt ansvar.

Jag döljer ingenting för dig, inte ens småsaker. Jag utvärderar löpande risker för projektet, och om risker ökar eller minskar låter jag dig veta det direkt – samt delar min plan kring vad som kommer göras åt saken.

Nine Muses jobbar dessutom med fasta priser – så du riskerar aldrig att spräcka din budget.

Vem är Christoffer?

Jag är 28 år, gift med Isabella (jurist), pappa till Tove och före detta Taekwondo-instruktör bosatt i Linköping.

Jag har utvecklat programvaror i 17 år, varav 10 år professionellt. Jag har studerat företagsekonomi och affärsjuridik på Linköpings Universitet.

Under studietiden jobbade jag som redovisningsassistent på Grant Thornton i Linköping. Där upptäckte jag sätt att tänja tekniken för att göra arbetet något smidigare, samt utvecklade egna verktyg som används än idag.

Kontakta mig